Antennspecialisten har sprötena ute!
Jag bloggar om industri och transport

Flytthjälp & transport till Spanien

maj 31, 2018 13:46 by Admin

Är mitt uppe i att flytta från min nuvarande lägenhet till en ny som ligger i utkanten av staden. Har varit hektiska dagar med att hinna med allting utan någon hjälp. Som tur har jag inte allt för mycket saker och möbler utan det är mest mindre saker. Vilket också är påfrestande att få plats med allting bland flyttkartongerna men kommer att vara värt det i slutändan.

Har planerat att flytta under ett längre tag men självklart så gäller det också att få tag i en ny lägenhet. Det tog en stund att hitta en som jag var bekväm med och efter en lång budgivning lyckades jag kamma hem den.

Nu var det längesen jag flyttade senast så är mycket att tänka på så har skrivit en checklist för flytt. Den blev ett par kalkylark lång men har fått med absolut allting för att undvika att jag glömmer något viktigt.

Nästa gång kommer jag nog att anlita flytthjälp för att den nya lägenheten är större, dvs jag kommer att samla på mig flera möbler. Samt att nästa gång det blir en ny bostad kommer det att bli med största sannolikhet ett hus. Kollade även bland den marknaden när jag var med i budgivningen men upplevde som att de priserna var alltför höga just nu. Förhoppningsvis kan man tjäna lite pengar när jag säljer min nya lägenhet.

Många vänner som sålt av sig sina lägenheter tidigare i närheten av mitt område som lyckats att göra en bra affär som bidragit till en stor kontantinsats. Det känns som att efterfrågan av bostäder blir större och större hela tiden och tror inte att den kommer att minska med åren.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 11:07